Aambeeldstraat 28 – Amsterdam

MEER INFORMATIE

IN AMSTERDAM NOORD BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR oppervlakten vanaf 1.500 tot ruim 2.000 m2 en een vrije hoogte van ruim 13,5 meter.

Ontdek deze buitengewone bedrijfsruimte in de regio Amsterdam.

Met een oppervlakte van circa 1.500 tot 2.200 m2 biedt deze hal eindeloze mogelijkheden voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimten of delen daarvan zijn beschikbaar voor (onder) verhuur.

Momenteel in gebruik als atelier en een bijzondere expositieruimte.
Met een lengte van 100 meter, een breedte van 16,5 meter en een hoogte van 13,5 meter, biedt het een indrukwekkende ruimte om uw ideeën tot leven te brengen.

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke ruimte voor één maand of een langdurige oplossing voor maximaal 24 maanden. Alle huurtermijnen zijn bespreekbaar en kunnen we afstemmen op uw wensen. Ook kunnen er afspraken gemaakt worden over het gebruik van de huidige inrichting.

Met een indrukwekkende hoogte en volume is deze ruimte ideaal voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een opvallende expositie, een spectaculaire product lancering, of het gebruiken als een TV- of filmstudio, of een andere unieke invulling waarbij hoogte en volume voor jou een rol spelen.

Interesse? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de veelzijdigheid van deze bijzondere bedrijfsruimte in Amsterdam. Een unieke kans voor uw creatieve onderneming!

Let op: De huurprijs en huurcondities zijn nader overeen te komen en is helemaal afhankelijk van het type gebruik en de gewenste huurtermijnen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer >>