Amsterdamseweg 158 – Amstelveen

MEER INFORMATIE

Winkelruimte met bovenwoning aan de Amsterdamseweg 158 te Amstelveen.

123makelaar business biedt een unieke kans om te werken en te wonen, te wonen en te verhuren, te werken en te verhuren of te beleggen! Het kan allemaal.
Het totale bruto vloeroppervlakte voor de winkel en de woning tezamen bedraagt circa 265 m²

Aan de Amsterdamseweg bieden wij een winkelruimte aan met zelfstandige dubbele bovenwoning. De winkel ligt op de begane grond en in het souterrain en heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 155 m², waarvan circa 73 m² op de begane grond en circa 82 m² in het souterrain. Het souterrain heeft een hoogte van 2,30 meter en beschikt aan de achterzijde over ramen wat zorgt voor daglichttoetreding.
Aan de achterzijde ligt tenslotte nog een tuin, die zowel vanuit de winkelruimte als vanuit het souterrain bereikbaar is.
De winkelruimte staat bij de gemeente geregistreerd als Amsterdamseweg 158

De zelfstandige bovenwoning ligt op de eerste en tweede verdieping en beschikt over een eigen opgang, maar liefst 6 kamers, een keuken, balkon aan de achterzijde en een badkamer met ligbad en toilet. Het woonoppervlakte bedraagt circa 110 m².
De woning staat bij de gemeente geregistreerd als Amsterdamseweg 158-B

Het pand is gesplitst in 2 appartementsrechten en biedt tal van mogelijkheden, van volledig eigen gebruik tot volledige belegging en alles daar tussen.

Conform het geldende bestemmingsplan “Amstelveen Noord” luidt de bestemming “Gemengd-1”. Binnen deze bestemming is onder andere toegestaan:
– woningen;
– detailhandel;
– dienstverlenend bedrijf;
– maatschappelijke voorzieningen;
– kantoren;
– horeca 1.
100% van het perceel mag worden bebouwd. Kijk voor de volledige gebruiksregels en bouwmogelijkheden op www.ruimtelijkeplannen.nl

De winkelruimte en de woning worden geheel leeg en vrij van huur of gebruik opgeleverd. Toegegeven, het pand verdient wel de nodige aandacht, maar dan is er ook wel iets fraais van te maken. Niet alleen qua uitstraling maar zeker ook qua gebruik.

Verkoper heeft het pand nooit zelf in gebruik gehad. In de koopovereenkomst zullen derhalve o.a. de volgende clausules opgenomen worden:
– Niet zelf bewoond/gebruikt clausule;
– Algemene ouderdomsclausule;
– Clausule ten aanzien van oppervlakte en metrages;
– Milieu- en asbestclausule.

Lees meer >>