Dorpsstraat 58 – Landsmeer

MEER INFORMATIE

Aan de dorpsstraat 58 te Landsmeer wordt een horeca-locatie met terras gerealiseerd. Op dit moment zijn de werkzaamheden in volle gang!
Op dit moment bestaat er nog een ruime mate van flexibiliteit ten aanzien van de gewenste indeling en uitvoering.

Landsmeer is een levendig dorp vol bedrijvigheid onder de rook van Amsterdam Noord met een actief sociaal karakter. Het dorp grenst aan de zuidzijde aan Amsterdam Noord, de westgrens ligt met het Twiske tegen Oostzaan. Aan de noordzijde liggen de buurtschappen Den Ilp, Purmerland en vervolgens Purmerend, terwijl aan de westzijde Waterland en Landelijk noord is gelegen.

Landsmeer is een zelfstandige gemeente in Noord Holland en heeft circa 11.700 inwoners (bron: CBS, 31 januari 2023) en circa 5.000 huishoudens. De gemeente heeft een oppervlakte van circa 26 km².

Aan de Dorpsstraat 58 komt een horeca-locatie beschikbaar voor de verhuur. Hoewel de werkzaamheden thans in volle gang zijn, is er nog een grote mate van flexibiliteit mogelijk ten aanzien van indeling en uitvoering ten behoeve van de toekomstige exploitant.
De ruimte beslaat circa 120 m² op de begane grond van het gebouw en een (dak) terras aan de achterzijde op de aanbouw. In de bouwplannen is rekening gehouden met een zitgedeelte van circa 50 m², aparte toiletten, een koelruimte, bergruimte en een keuken.

Conform het bestemmingsplan “Het Lint 2015” luidt de bestemming Wonen-3 met de functieaanduiding horeca.
Binnen deze functie aanduiding is horeca I en horeca II toegestaan. Ten aanzien van het gebruik van het terras gelden conform de verleende omgevingsvergunning de volgende eisen/beperkingen:
• Het terras is maximaal 2 uur in de avondperiode geopend;
• Gedurende de dagperiode mag het terras 10 uur geopend zijn;
• Het terras biedt in de avondperiode plaats voor maximaal 10 personen;
• In de dagperiode kan het volledige terras gebruikt worden (maximaal 18 personen).

Aan het gebruik en de gebruikstijden van het terras kunnen door verhuurder aanvullende eisen worden gesteld.

Planning oplevering: einde Q4 2023.
Huurprijs op aanvraag. Er zal gewerkt worden langs de lijnen van het meest recente model huurovereenkomst van de ROZ, aangevuld met algemene en bijzondere bepalingen.

Op de verdieping worden 2 zelfstandige woningen gerealiseerd. De huur van het geheel is eventueel ook bespreekbaar.

Een overeenkomst komt slechts tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie:
123vastgoedmakelaar, uw bedrijfsmakelaar voor Amsterdam en omstreken.

Lees meer >>