Scheepsbouwersweg 1 H – Landsmeer

MEER INFORMATIE

Uitstekend gelegen en fraaie kantoorruimte van in totaal 90 m². De ruimte is gelegen op bedrijventerrein Landsmeer op korte afstand van de Ringweg A-10 en met openbaar vervoer op loopafstand. De bereikbaarheid is dus zowel per auto als per OV zondermeer goed.
Het gebouw betreft een kleinschalig en modern bedrijfspand, gebouwd in 2011 en is gelegen aan het begin van Landsmeer. Het centrum van Landsmeer ligt op korte afstand en beschikt zowel over winkels als diverse horeca gelegenheden.

Beschikbaar is een zelfstandige kantoorverdieping gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig bedrijvencomplex.
Indeling:
Gezamenlijke entree met trappenhuis en eigen entree op de tweede verdieping. De kantoorruimte bestaat uit 2 gedeelten die door dubbele deuren van elkaar gescheiden kunnen worden, handig voor bijvoorbeeld besprekingen. De ruimte is vervolgens voorzien van een pantry. Het toilet ligt op de begane grond en wordt gedeeld met de gebruikers van de bedrijfsruimte op de begane grond. De ruimte is voorzien van een PVC vloer, pantry en systeemplafonds met inbouwarmaturen.

Huurprijs:
– zelfstandige kantoorruimte op de tweede verdieping, circa 90 m² € 995,00 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Verwarming en warmwater loopt via een gedeelde CV installatie. Verhuurder zal servicekosten in rekening brengen op basis van m².

Het gebouw heeft een energielabel A+

Bij de kantoorruimte is 1 parkeerplaats bij te huren. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 125,00 per maand exclusief BTW. In overleg is het mogelijk om een 2e parkeerplaats te realiseren.

Bestemming:
De geldende bestemming luidt “Bedrijventerrein”. Binnen deze bestemming is onder andere toegestaan:
– Bedrijven in de categorie 1, 2 en 3.1 van de staat van bedrijven;
– Onder bedrijfsactiviteiten is GEEN detailhandel begrepen.
Huurder dient zelf te onderzoeken of het beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan is toegestaan.
Kijk voor meer informatie op www.ruimtelijkeplannen.nl of raadpleeg de gemeente Landsmeer.

BTW: Er zal worden geopteerd voor een BTW belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Er wordt een waarborgsom verlangd ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met het bedrag van de BTW.

Oplevering: per direct beschikbaar.
Aanvaarding onder voorbehoud van goedkeuring van de eigenaar.

Lees meer >>