Sint Nicolaasstraat 17 H – Amsterdam

MEER INFORMATIE

Winkel- en woningbelegging gelegen in het hartje van het centrum van Amsterdam op circa 250 meter vanaf de Dam.
Het object bestaat uit een verhuurde winkelruimte en één lege bovenwoning. Het is gelegen aan de Sint Nicolaasstraat. Dit is de straat die de Nieuwendijk en de Nieuwezijds Voorburgwal met elkaar verbindt.

Indeling:
De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en bestaat uit circa 50 m2 BVO.

De bovenwoning heeft een eigen zelfstandige opgang ter plaatse van het buurperceel. Op de eerste verdieping heeft men centraal gelegen badkamer met toilet en een kamer aan de voor- en achtergevel met plat dak. Op de tweede verdieping heeft men een doorzon woonkamer met een open keuken. De bovenwoning heeft een oppervlakte van circa 64 m2 GBO.

Gebruikssituatie en huurgegevens:
De bedrijfsruimte op de begane grond is verhuurd als kapsalon op basis van een artikel 290 huurovereenkomst. De kern gegevens van het huurcontract zijn:
Huurder: kapsalon
Gebruik: bedrijfsruimte ten behoeve van een kapsalon met verkoop van aanverwante artikelen.
Ingangsdatum: 1 augustus 2013
Duur: 5 + 5 + 5 jaar vervolgens voor telkens 5 jaar met een opzegtermijn van 6 maanden
Huurprijs: € 15.567,- per jaar exclusief BTW

De woning op de eerste en tweede verdieping wordt in een lege staat opgeleverd. Op basis van de WWS puntentelling (dd 01-01-2024) zal de woning ruim in de vrije sector vallen, uitgaande van een nieuw geplaatste complete keuken.

Bestemming:
De gronden mogen gebruikt worden voor functie’s die vallen onder Gemengd-1. Zie voor een gedetailleerde toelichting hiervan op ruimtelijkeplannen.nl

De bereikbaarheid:
De locatie is met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, via zowel de Rozengracht en de Raadhuisstraat als de Nieuwezijds Voorburgwal/Spuistraat. Amsterdam Centraal Station en de diverse bus- en tramhaltes zijn op loopafstand.

De parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam. Verder zijn een aantal bovengrondse en ondergrondse parkeergarages op loopafstand gelegen.

De bijzonderheden:
– Gerenoveerd rijksmonument gelegen op eigen grond
– De totale oppervlakte bedraagt circa 50 m² BVO bedrijfsruimte en 64 m² GO wonen
– De actuele huuropbrengst van de bedrijfsruimte bedraagt ruim € 15.567,- per jaar
– De woning wordt in lege staat opgeleverd.
– De woning valt conform huidige wet- en regelgeving in de vrije sector.

Lees meer >>