Voorstraat 71 – Egmond Aan Zee

MEER INFORMATIE

In Egmond aan Zee hebben bieden wij een netjes afgewerkte kantoor- en praktijkruimte aan van circa 17m2 verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO).

Ligging en locatie:
Dit object is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Voorstraat aan het begin van het dorpscentrum van de kustplaats Egmond aan Zee. Met het strand op nog geen 500 meter afstand is dit een bijzondere locatie voor uw kantoor- of praktijkruimte. Met winkels en openbaar vervoer op loopafstand is dit de ideale locatie voor uw bedrijf.

Object en indeling:
De ruimte is gelegen op de begane grond. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Via de ingang komt u in de gedeelde hal met een gemeenschappelijke wachtruimte. De ruimte heeft ramen aangrenzend aan de huidige winkelruimte en de hal met voldoende privacy. In de hal van het bedrijfsverzamelgebouw bevinden zich het toilet, gedeelde wachtruimte en de ingang tot de gedeelde keuken. In het gebouw zitten nog drie andere huurders maar u heeft uw eigen unit.

Oppervlakten:
Circa 17 m2 VVO, waarvan circa 14m2 voor privégebruik is.

Huurcondities:
– Huurprijs € 375,- per maand exclusief BTW en servicekosten
– Voorschot servicekosten bedragen € 45,- exclusief BTW
– Waarborgsom van drie keer de maandhuur te vermeerderen met servicekosten en BTW
– Huurtermijnen zijn flexibel en in overleg met elkaar vast te stellen

Parkeren:
Het object bevindt zich in gebied met betaald parkeren. Een vergunning voor bedrijven kost € 243,60 per jaar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Bergen.

Opleveringsniveau
De kantoor- of bedrijfsruimte is volledig afgewerkt met een neutrale en professionele uitstraling, klaar om door de nieuwe huurder naar eigen smaak en inzicht in te richten.

Een interessant extra’s is de kelder- of opslagruimte van circa 73 m2. Deze ruimte komt binnenkort beschikbaar en is eventueel bij te huren. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor uitbreiding, bijvoorbeeld als extra opslag of als aanvullende bedrijfsruimte, afhankelijk van de specifieke behoeften van de huurder. Dit is in overleg en tegen aanvullende voorwaarden te realiseren.

Deze unieke kans in Egmond aan Zee biedt de perfecte basis voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar een flexibele, goed onderhouden locatie met de mogelijkheid tot uitbreiding. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging en ontdek de potentie van Voorstraat 71 voor uw bedrijf.

Lees meer >>