Verkoop

Gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed
Ben je op zoek naar een partij die zelfs het moeilijkste pand weet te verkopen? Of wil je beleggen in vastgoed? Dan zit je bij 123vastgoedmakelaar goed. We zijn gespecialiseerd in zowel de aankoop als verkoop van vastgoed.

Aankoop

Gespecialiseerd in de aankoop van vastgoed
Wil je beleggen in vastgoed? Of ben je op zoek naar een partij die zelfs het meest unieke pand weet te vinden? Dan zit je bij 123makelaar goed. We zijn gespecialiseerd in zowel de aankoop als verkoop van vastgoed.

Verhuur

Advies nodig bij de verhuur van bedrijfsonroerend goed? Huur ons in.
Bij de verhuur van bedrijfsonroerendgoed, kun je van ons op aan. Zo analyseren we het pand en zetten we samen de USP’s op een rij. Op basis van deze punten, bepalen we de doelgroep waar we ons op moeten richten én hoe we deze gaan bereiken. Alles stemmen we af op jouw pand en wat het zo bijzonder maakt.

Aanhuur

In 3 stappen richting de aanhuur van bedrijfsmatig vastgoed
Of je nu wilt groeien, consolideren of liever inkrimpt: ieder bedrijf en de markt waarin het opereert is altijd in beweging. Bij 123makelaar geloven we dat huisvesting de ontwikkeling van uw een bedrijf moet faciliteren en waar mogelijk versterken.

BOV

Een Broker’s Opinion of Value (BOV)
Eigenlijk iedereen krijgt ooit te maken met een makelaar. Voor velen gaat het dan om het verkopen, kopen, verhuren of huren van een woning. Diezelfde diensten verlenen makelaars voor bedrijfsonroerend goed (BOG),

Advies

Wel of niet een pand aan- of verkopen?
Voordat je besluit om een pand aan te kopen of te verkopen, is het belangrijk om de risico’s en de mogelijkheden van het object goed voor ogen te hebben.

Veilingen

Maandelijkse onroerendgoed veiling bij Café Restaurant Dauphine in Amsterdam.
Op elke maandagavond in Café Restaurant Dauphine in Amsterdam vindt een onroerendgoed veiling plaats. Onze professionele makelaars staan klaar om waardevolle informatie te verstrekken en biedlimieten te handhaven.

Taxaties

Taxatierapport nodig?
Alle werkzaamheden rondom taxaties en consultancy worden uitgevoerd door onze andere onderneming: 123vastgoedexpertise. Meer weten?