Aanhuur

Past jouw kantoor nog bij wat je voor ogen hebt? Wij zoeken het voor je uit. We analyseren de huidige huisvesting en stellen samen een programma van eisen vast. Ons advies is altijd eerlijk. Dus als blijkt dat de huidige huisvesting nog steeds voldoet als je je zaken iets effici├źnter op elkaar afstemt, dan zeggen we dat ook. Is de conclusie dat een verhuizing de beste keuze is? Wij regelen alles. Doordat we samenwerken met een verhuisbedrijf, nemen we je alle zorg uit handen.

In 3 stappen richting de aanhuur
van bedrijfsmatig vastgoed

Of je nu wilt groeien, consolideren of liever inkrimpt: ieder bedrijf en de markt waarin het opereert is altijd in beweging. Bij 123makelaar geloven we dat huisvesting de ontwikkeling van uw een bedrijf moet faciliteren en waar mogelijk versterken. Huisvesting mag nooit een belemmering zijn voor uw ambities. Uw huidige situatie en toekomstplannen bepalen daarom onze strategie.

1. Kosteloos kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we welke eisen u stelt aan een bedrijfsruimte en de omgeving. Wij kijken direct met u naar uw huidige huisvesting. Waarom klopt het voor u niet meer? Is het de locatie, het object zelf of de inrichting. Mogelijk zit u met een paar aanpassingen in het interieur eigenlijk wel goed? We voorzien u van een eerlijk en overzichtelijk advies. Dit zetten we voor u op papier. Inclusief een voorstel voor een samenwerking.

2. De zoekvraag in de markt zetten

Geeft u ons het vertrouwen om samen met u te zoeken naar de toekomstige locatie van uw bedrijf? Dan zetten we uw zoekprofiel in de markt. Dit kan uiteraard ook heel discreet als de situatie daarom vraagt. Concurrenten hoeven immers niet altijd te weten wat uw plannen zijn. Wij zetten ons netwerk en systeem in om een selectie van panden te maken, met het streven 100% tegemoet te komen aan uw wensen. Het geselecteerde aanbod nemen we met u door om direct te bepalen welke panden we gaan bezichtigen.

3. De ideale huisvesting vinden

Tijdens een bezichtiging kunt u rustig het pand bekijken. Wij kijken met u mee om ons eigen beeld van het object te vormen. In deze fase is het nog steeds mogelijk om het zoekprofiel aan te passen. Als we uw ideale huisvesting hebben gevonden, brengen we in overleg met u een voorstel uit. Samen gaan we voor het best mogelijke resultaat. Alles overeengekomen, dan regelen wij met de verhuurder het huurcontract. Wij zorgen ervoor dat tot aan de levering en daarna, uw belangen voorop staan.

ANDERE DIENSTEN

Veilingen