Vastgoed aankopen

Wat komt er kijken bij een belegging of een (her-)ontwikkellocatie? Wij laten het je zien. Door de risico’s van het vastgoed te analyseren, brengen we mogelijkheden én onmogelijkheden in kaart. Iets wat we al vele jaren voor diverse beleggers en ontwikkelaars doen. En binnenkort misschien wel voor jou.
Aankoop

1. Kosteloos kennismaken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we welke eisen u stelt aan een bedrijfsruimte en de omgeving. Wij kijken direct met u naar uw huidige huisvesting. Waarom klopt het voor u niet meer? Is het de locatie, het object zelf of de inrichting. Mogelijk zit u met een paar aanpassingen in het interieur eigenlijk wel goed? We voorzien u van een eerlijk en overzichtelijk advies. Dit zetten we voor u op papier. Inclusief een voorstel voor een samenwerking.

2. De zoekvraag in de markt zetten

Geeft u ons het vertrouwen om samen met u te zoeken naar de toekomstige locatie van uw bedrijf? Dan zetten we uw zoekprofiel in de markt. Dit kan uiteraard ook heel discreet als de situatie daarom vraagt. Concurrenten hoeven immers niet altijd te weten wat uw plannen zijn. Wij zetten ons netwerk en systeem in om een selectie van panden te maken, met het streven 100% tegemoet te komen aan uw wensen. Het geselecteerde aanbod nemen we met u door, om direct te bepalen welke panden we gaan bezichtigen.

3. De ideale huisvesting vinden

Tijdens een bezichtiging kunt u rustig het pand bekijken. Wij kijken met u mee om ons eigen beeld van het object te vormen. In deze fase is het nog steeds mogelijk om het zoekprofiel aan te passen. Als we uw ideale huisvesting hebben gevonden, brengen we in overleg met u een voorstel uit. Samen gaan we voor het best mogelijke resultaat. Eenmaal aangekocht, dan regelt de notaris het koopcontract en de leveringsakte. Wij zorgen ervoor dat tot aan de levering en daarna uw belangen voorop staan.

ANDERE DIENSTEN

Veilingen