Vastgoed verkopen

Ben je op zoek naar een partij die zelfs het moeilijkste pand weet te verkopen? Of wil je beleggen in vastgoed? Dan zit je bij 123makelaar goed. We zijn gespecialiseerd in zowel de aankoop als verkoop van vastgoed.

Heb je een pand in het bezit dat lastig te verkopen is? Wij gaan de uitdaging graag aan. Eerst onderzoeken we wat de mogelijkheden van het pand zijn voor een potentiële koper. Vervolgens gaan we heel gericht partijen benaderen waarvoor het pand interessant zou kunnen zijn. En dan blijkt een moeilijk pand ineens stukken eenvoudiger te verkopen.

Verkoop header foto

1. Kosteloos kennismaken

We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Door dit gesprek krijgt u een idee wat we voor u kunnen betekenen. Voor ons is dit gesprek van belang om een beeld te krijgen van uw wensen, verwachtingen en object. Hierdoor weten we goed wat het pand onderscheidend maakten welke mogelijkheden het pand biedt. Naar aanleiding van de kennismaking maken we voor u een verkoopadvies. Hierin staat een indicatie van de verwachte verkoopopbrengst, een advies verkoopprijs en eventuele verbeteringen die u kunt uitvoeren alvorens met de verkoop te starten. Uiteraard onderbouwen wij ons advies met recente referenties. Ook maken we onze tarieven inzichtelijk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent bij ons.

2. Verkoop starten

Akkoord met ons verkoopadvies? Dan gaan wij direct aan de slag met het opstarten van de verkoop van uw object. Er komt een professionele fotograaf langs om de ruimte vast te leggen. Indien gewenst dan worden de foto’s ondersteund door een video. Plattegronden, energielabel, NEN meting, een asbestinventarisatie en bodemrapport? We kunnen het allemaal voor u regelen. Na het complementeren van het verkoopdossier wordt uw object via diverse bewezen verkoopkanalen onder de aandacht gebracht. In overleg met u kunnen we aanvullende acties ondernemen om nog grotere doelgroep te bereiken.

3. De ideale kandidaat aantrekken

De marketing van uw object slaat aan. Met iedere potentiële kandidaat koper maken we een persoonlijke afspraak. We nemen de tijd om de kandidaat rond te leiden en vragen direct te beantwoorden. Door onze uitgebreide verkoopvoorbereiding kunnen we iedere kandidaat uitstekend informeren. Is er serieuze interesse? Dan vragen we de kandidaat een voorstel te doen. Dit voorstel, inclusief de condities en voorwaarden, bespreken we na ontvangst uitgebreid met u door. Wij gaan voor niets minder dan het optimale resultaat. Als dat bereikt is, regelt de notaris het koopcontract en de overdracht. Na het transport blijven wij uiteraard altijd bereikbaar voor toekomstige vragen.

ANDERE DIENSTEN

Veilingen