Advies nodig bij de verhuur van bedrijfsonroerend goed? Huur ons in.

Bij de verhuur van bedrijfsonroerendgoed, kun je van ons op aan. Zo analyseren we het pand en zetten we samen de USP’s op een rij. Op basis van deze punten, bepalen we de doelgroep waar we ons op moeten richten én hoe we deze gaan bereiken. Alles stemmen we af op jouw pand en wat het zo bijzonder maakt.
Verhuur foto 1

In 3 stappen bedrijfsmatig
vastgoed verhuren

Ieder bedrijf is anders. Net als iedere bedrijfsruimte. Bij 123makelaar stemmen we onze verhuurstrategie daarom helemaal af op jouw bedrijf én bedrijfsruimte. Meer weten over onze werkwijze? We vertellen je graag wat meer over de drie stappen binnen ons verhuurproces.

1. Kosteloos kennismaken

We plannen eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Door dit gesprek krijgt u een idee wat we voor u kunnen betekenen. Voor ons is dit gesprek van belang om een beeld te krijgen van uw wensen, verwachtingen en object. Hierdoor weten we goed wat het pand onderscheidend maakten welke mogelijkheden het pand biedt. Naar aanleiding van de kennismaking maken we voor u een verhuuradvies. Hierin staat een indicatie van de verwachte verhuuropbrengst, een advies verhuurprijs en eventuele verbeteringen die u kunt uitvoeren alvorens met de verhuur te starten. Uiteraard onderbouwen wij ons advies met recente referenties. Ook maken we onze tarieven inzichtelijk. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent bij ons.

2. De verhuur starten

Akkoord met ons verhuuradvies? Dan gaan wij direct aan de slag met het opstarten van de verhuur van uw object. Er komt een professionele fotograaf langs om de ruimte vast te leggen. Indien gewenst dan worden de foto’s ondersteund door een video. Plattegronden, energielabel, NEN meting? We kunnen het allemaal voor u regelen. Na het complementeren van het verhuurdossier wordt uw object via diverse bewezen verhuurkanalen onder de aandacht gebracht. In overleg met u kunnen we aanvullende acties ondernemen om nog grotere doelgroep te bereiken.

3. De ideale kandidaat aantrekken

De marketing van uw object slaat aan. Met iedere potentiële kandidaat huurder maken we een persoonlijke afspraak. We nemen de tijd om de kandidaat rond te leiden en vragen direct te beantwoorden. Door onze uitgebreide verhuurvoorbereiding kunnen we iedere kandidaat uitstekend informeren. Is er serieuze interesse? Dan vragen we de kandidaat een voorstel te doen. Dit voorstel, inclusief de condities en voorwaarden, bespreken we na ontvangst uitgebreid met u door. Wij gaan voor niets minder dan het optimale resultaat. Ook doen wij een kredietcheck op de aanhuur kandidaat. Als dat bereikt is, regelen wij het huurcontract. Na het transport blijven wij uiteraard altijd bereikbaar voor toekomstige vragen.

Loopt uw huurcontract af?

Wij kunnen u uitstekend bijstaan bij de heronderhandeling met uw huurder of met uw verhuurder. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en weten het beste resultaat voor u te onderhandelen. Bel ons gerust op 020-6192930 en vraag naar de mogelijkheden.

ANDERE DIENSTEN

Veilingen